Пожелавали ли сте си някога различен живот? - ВИДЕО

Искало ли ви се е да имате повече свободно време, да смените работата, да се преместите в друг град? Ако има нещо общо между хората по света, това е мечтата за щастие. Но постигането ѝ често е свързано с промяна на начина на живот, поведението, характера, отношенията с другите. 

Може би и на вас всичко това ви изглежда много трудно, сложно и дори невъзможно за постигане...

На помощ в преодоляването на негативната нагласа към света идва посланието на Лучия Джованини, авторката на „Освободи живота си" и всепризнат експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика. То е записано специално за българските ѝ почитатели дни преди повторната им среща на живо, а втората ѝ книга „Толкова различен живот. Как да преодолеете страха и негативните емоции по пътя към мечтите си" излиза съвсем скоро на пазара.



Здравейте, аз съм Лучия Джованини!

От 25 години водя семинари в цял свят, за да помогна на хората да подобрят собствените си дарби, да ги развият. Да комуникират по-добре със себе си и с другите, да контролират стресовите състояния, да контролират собствените си емоции …
С две думи – да живеят по-добре! През всичките тези години имах честта да работя с хиляди хора от различни части на планетата.

И забелязах, че съществува една обща тема, тема, която наричам  “напречна” (пресичаща се), тема, която е важна за всички нас като човешки същества, незвисимо от нашето културно ниво, от религиозната ни принадлежност, от географското местоположение, от нашата възраст и пол. Рано или късно, всички ние се срещаме с промяната. Нещо повече - често именно промяната е базата, сърцевината на нашите проблеми.


Краят на една сантиментална връзка, загубата на скъп човек, болест или напредването на възрастта,  – остаряването, ситуации, които ни водят до страдание и трудност да приемем промяната.

На тази основа, на основата на заключения върху темата за промяната, на базата на опита на хилядите хора по света, с които съм имала честта да работя, от моите проучвания и обучение и на базата на собствения ми опит се ражда книгата „Напълно различен живот“, която има за цел да помогне на хората по пътя на промяната, да бъде един наръчник на промяната, инструмент,  един вид шерпа, който  да помогне на всяко човешко същество, за да се справи с изкачвания, които влияят върху промяната.

Започнахме нашето пътуване заедно през 2015 г. С първата ми книга „Освободи живота си“ и ето ни отново заедно, защото желаем да внесем промени в нашия живот, в нашите градове, в нашите страни, в света и трябва да кажа, че за мен е удоволствие да се срещам с хора от различни националности, самата за живея повече от 6 месеца годишно в Азия, както се вижда, и откривам,  че човешките същества са изправени пред сходни предизвикателства, и имат сходни мечти


ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ се ражда преди всичко като нов начин на живеене, където, заедно преодоляваме нашите страхове, негативни емоции и СЪЗДАВАМЕ ЖИВОТА, КОЙТО ЖЕЛАЕМ.


ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В 
ПЪРВИЯ ПРАКТИЧЕСКИ УЪРКШОП НА ЛУЧИЯ ДЖОВАНИНИ В БЪЛГАРИЯ
27 ЮНИ, ВТОРНИК

Последвайте ни