Какво ни предстои на 27 юни в София




Здравейте, аз съм Лучия Джованини. Щастлива съм да ви поканя на първи си уъркшоп в София - “Изцяло нов живот”, на 27 юни.

Уъркшоп, разработен на основата  на моя бестселър “Толкова различен живот”, който е преведен в повече от осем страни, една  уникална  и мощна комбинация от 3 интегрирани техники: Колелото на Живота, Картата на Визията и Ритуалът на Пречупването на стрелата. 
Когато животът ни е много напрегнат,цялата ни енергия е насочена към  голям работен проект, или семейните нужди, тогава е лесно да излезем от равновесие, да почувстваме фрустрация и стрес. 

Този е моментът да погледнем живота си от “птичи поглед”,за да може да възстановим равновесието.

Пожелавали ли сте някога различен животt? 
Искало ли ви се е да имате повече пари, да смените работата, да промените нещо във вашите взаимоотношения, или да се  преместите в друг град?

Ако, за да подобрите дори нещо малко в живота си, знаете точно какво да промените, бихте ли го направили? 

Ако не сме напълно удовлетворени от някои страни в живота си, не сме осъдени да живеем така завинаги. 

Можем да се променим! 

Понякога усещаме тази възможност, но по хиляди причини я пропускаме.

Става дума за нашия живот. Как избираме да го живеем?  
Притежаваме много по-голяма вътрешна сила, отколкото мислим. 
Вярвам в това, защото повече от 25 години провеждам семинари в цял свят, работя с десетки хиляди  и съм станала свидетел на истински  чудеса, които се случват в живота.   
Именно тук се вписва Колелото на Живота, разработено от мен. 

Това упражнение ви дава ярка визуална картина на начина, по който живеете, помага ви да определите, кои области са извън баланса и се нуждаят от  повече внимание.
Настъпва време да планираме действията си , необходими за възстановяване на равновесието, което ни е нужно за да се движим напред към целите и мечтите си. Това е предназначението на Картата на Визията,  мощно упражнение, която ще ви помогне в 3 конкретни  аспекта: да изясните целите си, да се концентрирате и да задържите фокуса си върху тях. 
Картата на Визията, която създадох е игра и същевременно мощна техника, която стимулира дейността на двете мозъчни полукълба.

Ние, хората сме склонни да бъдем много заети същества, постоянно “бомбардирани” от разсейващи  фактори. Достатъчно е само да гледате картата си, когато сте в къщи, през дните и седмиците следващи уъркшопа и вашето подсъзнание грижовно ще ви напомня върху какво  да насочите вниманието си. Естествено, трябва да се научим да се справяме със страховете си и с ограничаващите вярвания. Ето защо се нуждаем от уникално, завладяващо, незабравимо преживяване: пречупването  на стрелата. 

Пречупването на стрелата е много силно преживяване, което ни учи как да направим нашата неврология да работи в наша полза и как да превърнем страха, напрежението или стреса в гориво за нашите цели. Поставянето  на стрелата  срещу гърлото и след това разчупването й с помощта на специалните техники за дишане и фокусиране, които преподавам, е огромен  катализатор, който ви освобождава да направите преход към  следващия етап от живота си с увереност. Пречупването на стрелата е върховно преживяване, което води до една мощна енергийна промяна в тялото ви, която ще остане с вас – целият ви живот.

Тези и много други теми  и упражненията ще бъдат засегнати по време на уъркшопа. 

“Изцяло нов живот” е незабравимо, практическо преживяване, което ще ви помогне да намерите вътрешната си сила и как да я използвате и  да живеете  по най-добрия начин живота си. 

“Изцяло нов живот” се организира от  Ellinor’s House и ще се състои на 27 юни от 10.00 до 18.00 часа в хотел “Маринела” в София. 

На 28 юни ще се проведе  VIP среща в Ellinor’s House за 20 участници.

Ако искате да забравите стреса и да освободите вашата жизнена сила.
Ако искате да  изясните кои са  истинските  ви цели в личен и професионален аспект. 
Ако искате да трансформирате страха в действие.

Ако искате да внесете положителни промени в личния си живот и в работата, 
присъединете се към нас в “Изцяло нов живот”, на 27 юни - в София. 

Можете да намерите информация във Фейсбук или на моя официален блог. 

Чао! Ще се срещнем в София!

Facebook / ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ с Лучия Джованини

Последвайте ни